Levende Zoetwatervis

De groothandel in levende zoetwatervis

De firma handelt van november t/m maart ook in levende zoetwatervis. Hieronder vallen vissoorten als voorn, brasem, karper, zeelt, snoek en snoekbaars.

De vis wordt met veel zorg gevangen, dit om beschadiging zoveel mogelijk te voorkomen. Ook tijdens het transport wordt zorgzaam om gaan met de vis, zo liggen in de bassins speciale kussens die beschadigingen aan de vis voorkomen.

Uitzetten

De levende vis wordt opnieuw uitgezet in visvijvers van hengelsportvereningen in Nederland, Belgie, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. Omdat de vrachtwagens meestal niet helemaal tot aan de waterkant kunnen rijden, wordt er gebruik gemaakt van een speciale loszak die aan de vistanken bevestigd wordt. Het grote voordeel van de loszak is dat deze werkt als een soort glijbaan, waardoor de vis met 1 soepele beweging vanuit de vistank het water inglijdt. Dit is beter, omdat zo beschadiging aan de vis tot een minimum wordt beperkt.

Bent u nog geen klant,maar wilt u dat toch graag worden dan kunt u telefonisch of per e- mail het bestelformulier met bijgevoegde prijslijst aanvragen.

Kom langs in onze winkel!

Ammersekade 16

2964 Ap

Groot-Ammers